Både, autocampere og campingvogne


Er jeres bådhynder falmet eller trænger i bare til at give jeres båd et nyt look, så har vi stor ekspertise i at sy, ompolstre og ombetrække uanset om det er en sejlbåd, husbåd, speedbåd, yacht eller lignende.

Denne båd er polsteret med silvertex, som er et materiale lavet specielt til både og udendørs brug, som fåes i mange farver.

Ompolstring er en nem og god måde at opfriske jeres båd med et lækkert nyt og eksklusivt udseende som skiller sig ud på havnen. Vi har et godt udvalg af kvalitets materialer som er specielt fremtillet til det maritime miljø, hvor der kræves vejrbestandige materialer der kan klarer den store belastning fra sol, saltvand, høj varme og kulde i vinterhalvåret.

Vi hjælper gerne med at få sammensat de helt rigtige farver til jeres båd hynder, uanset om det er en klassisk hvid eller om der skal matches lidt andre farver ind over. Dette gælder både polstring af indvendig og udvendige hynder.

Denne indvendige kahyt er ompolstret med en uld stof fra Kvadrat.

Autocamper og Campingvogne

Vi har ligeledes et stort udvalg til ompolstring af campingvogne og autocampere. Med eller uden mønster, praktiske materialer, som evt. kan tages af og vaskes hvis det er det man ønsker.

Denne camping vogn er polstret med en flot lys boxter.


Hos os er kvalitet i top